RYBA HOME PROJECTS

STYLING. INTERIOR. FURNITURE. RENOVATION.

CONTACT

PORTFOLIO.

Op deze pagina vind u enkele van onze recent gerealiseerde projecten.

Het overzicht bevat projecten uitgevoerd in opdracht van diverse klanten, alsook enkele van onze eigen renovaties. De meest recente grootschalige renovatie geeft een zeer duidelijk beeld van de stijl die RYBA HOME PROJECTS tracht naar voren te brengen. Onder de andere projecten zijn er zeer uiteen lopende - klantgebonden - stijlen te zien, dewelke steeds met onze vakkundige begeleiding werden gerealiseerd.

Door verder naar beneden te scrollen kan u op elke pagina meer per project lezen en bekijken...

VS89. CHARMANTE WONING IN HET CENTRUM. Wonen op wandelafstand van het centrum, in het groen, maar toch in een rustige omgeving? Die ideale combinatie kon ik niet laten schieten. De woning had net weer dat ietsje meer karakter dan de standaard Vlaamse huizen... Vanzelfsprekend dat we deze elementen dan ook naar voren hebben gebracht. De mat-zwarte keuken is hier zeker en vast de blikvanger in de woning! Kijk snel verder in de foto's, of lees meer over de keuzes die we hebben gemaakt doorheen de volledige woning. Lees meer via onderstaande link!

Sold!

HK134. GERENOVEERDE ART DECO WONING. Aan de Schotense Vaart staan enkele fijne gebouwen uit de jaren '30-'35 die de laatste jaren werden opgeknapt. Deze woning namen wij liever zelf onder handen. Stiekem had ik hier al een tijdje een kleine crush op, dus toen de oppurtuniteit zich voordeed, gaven we deze woning een full make-over. Alle technieken werden vanaf nul geïnstalleerd, het dak werd geïsoleerd naar de nieuwe normen en uiteraard konden nieuwe ramen niet ontbreken. Daarnaast werden de hoge plafonds behouden en uitgelicht, een nieuwe houten vloer geplaatst en een volledig nieuwe badkamer en keuken op poten gezet. De Zuid-gerichte tuin werd opgefrist en een nieuw terras gecreëerd. Lees meer via onderstaande link!

Sold!

MM19. VAN ONGEBRUIKTE ZOLDER TOT LUXUEUZE LOFT. Deze oude donkere zolder in een 17e eeuws pand, gelegen in het historisch centrum van Antwerpen, werd volledig gerenoveerd tot een open loft met behoud van authentieke elementen. Er werd bewust gekozen voor het gebruik van duurzame materialen zoals eiken parket en kraanwerk van Dornbracht voor het verkrijgen van een luxueuze afwerking. Deze grootschalige renovatie in hartje Antwerpen werd recent afgewerkt en tekoopgesteld. Lees hier meer over deze renovatie en bekijk de contrasterende voor en na foto's. Lees meer via onderstaande link!

Sold!

PORTFOLIO - MORE COMING SOON...